Ultralydsscanning. OBS! Midlertidig tilbyder vi ingen ultralydsskanninger.

Vær sikker på din prognose

Ultralydsscanningen anvendes ofte til præcision af diagnose, da scanningen kan give et detaljeret billede af muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler. Dette er en stor hjælp til fysioterapeuten, som herved kan stille den rigtige diagnose og den mest effektive behandling kan herved iværksættes.

Ultralydsscanning kan både benyttes til akut opståede skader og kroniske (længerevarende) skader. Ydermere kan en ultralydsscanning bruges til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb, så du hele tiden behandles korrekt. Endelig kan en scanning også hjælpe os med at afgøre, om man bør henvises til anden behandling fx kirurgi eller medicinsk.

Behandling

Den måde, hvorpå ultralydsscanningen udføres, afhænger af formålet med undersøgelsen. Ved scanning påføres gelé på huden på den kropsdel, der skal scannes. Scanneren bevæges frem og tilbage over huden, mens den sender lydbølger ind gennem hud og muskler m.m. Lydbølgerne reflekteres og oversættes til et billede, der vises på en skærm. Det er også muligt at se eventuelle inflammatoriske tilstande i fx sener og slimsække via Doppler-princippet, hvor der måles på blodgennemstrømning i vævet.

Der er ingen gener eller bivirkninger forbundet med at blive undersøgt med ultralydsscanning.

Pris

Ultralydsscanning (tillæg til en fysioterapeutisk normal behandling). Der afsættes 45 min. til fysioterapeutisk undersøgelse og ul-scanning. 255,- kr.
Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark til den fysioterapeutiske undersøgelse.
IMG_9732

Tilskud

Økonomi

Du kan du få tilskud til den fysioterapeutiske undersøgelse fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.