Træningscentret

Fysioterapien råder over et mindre træningscenter og en holdsal samt udendørs træningsmuligheder. Vi tilbyder både træning i fysioterapien og som en selvstændig ydelse via T-FYS Fitness, hvor du via et medlemskab kan benytte træningscenteret og deltage på forskellige holdforløb.

Et træningscenter for alle!

Vores træningscenter er et personligt og fornuftigt alternativ til de store fitnesscentre og derfor har vi trænende i alle aldre, former og farver. Træningscenteret er både til patienter, der går til behandling hos en fysioterapeut og andre, som bare har lyst til at røre sig og det gør ikke noget, at du ikke er vant til at træne.

I vores træningscenter kan du bruge de bedste maskiner inden for styrketræning og kredsløb. Samtidigt er det vigtigt, at du føler dig i trygge rammer. Derfor er der altid personale til stede og du kan altid aftale en tid hos en fysioterapeut -eller en af vores personlige instruktører- til en programlægning, hvor du lærer at udføre øvelserne korrekt. Tilkøber du et medlemskab i T-FYS Fitness og har du allerede kendskab til brug af træningsmaskiner er det IKKE et krav at tilkøbe en programlægning.
Generelle spørgsmål om brug af de enkelte maskiner m.m. kan besvares af personalet (sekretærerne og fysioterapeuterne - såfremt spørgsmål stilles i fysioterapiens åbningstid.)

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om træningscentret, er du altid velkommen til at kontakte os.

IMG_6765

Vil du vide mere?

Kontakt os via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.