K-laser

K-Laser er effektiv til behandling af sportsskader, ledskader, arvæv eller sårbehandling og kan benyttes til både akutte eller kroniske skader.

K-Laseren er den første laser, som behandler med fire bølgelængder. Dette gør den til et stykke unikt værktøj til at lindre smerter og hjælpe heling af skader. K-laseren adskiller sig fra andre lasere på markedet ved at behandle med en meget høj Watt (power) og ved at behandle med 4 bølgelængder i stedet for typisk en bølgelængde. De fire bølgelængder har hver især deres egen funktion herunder; at øge blodcirkulationen, at øge ilttilførslen til det skadede område, at øge cellernes stofskifte og dermed helingsproces og at dæmpe sensibiliteten i nervesystemet og dermed reducere smerter.

K-laser-logo

Behandling

K-Laser kan gives som et supplement til anden fysioterapeutisk behandling eller som en selvstændig behandling. Dette vil en fysioterapeut vurdere med udgangspunkt i en forudgående undersøgelse og diagnosticering.

En laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm. ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær-niveau. Der er ingen voldsomme bivirkninger ved behandlingen. Let ømhed i op til et døgn efter behandlingen kan forekomme på grund af den øgede blodgennemstrømning til området.

Er din skade mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med 2-6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.
Er din skade mere end 3 måneder gammel, skal du regne med 3-10 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.

Pris

K-Laser ifm. fysioterapeutisk behandling: 125 kr.
K-Laser uden fysioterapeutisk behandling: 399 kr.

Se takster for fysioterapi her:

K-laser

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Book tid: Tlf. 59 18 68 66

Kontakt os for tidsbestilling eller hvis vi på anden vis kan være behjælpelig.