K-laser

K-Laser er effektiv til behandling af sportsskader, ledskader, arvæv eller sårbehandling og kan benyttes til både akutte eller kroniske skader.

K-Laseren er den første laser, som behandler med fire bølgelængder. Dette gør den til et stykke unikt værktøj til at lindre smerter og hjælpe heling af skader. K-laseren adskiller sig fra andre lasere på markedet ved at behandle med en meget høj Watt (power) og ved at behandle med 4 bølgelængder i stedet for typisk en bølgelængde. De fire bølgelængder har hver især deres egen funktion herunder; at øge blodcirkulationen, at øge ilttilførslen til det skadede område, at øge cellernes stofskifte og dermed helingsproces og at dæmpe sensibiliteten i nervesystemet og dermed reducere smerter.

K-laser-logo

Behandling

K-Laser kan gives som et supplement til anden fysioterapeutisk behandling eller som en selvstændig behandling. Dette vil en fysioterapeut vurdere med udgangspunkt i en forudgående undersøgelse og diagnosticering.

En laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm. ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær-niveau. Der er ingen voldsomme bivirkninger ved behandlingen. Let ømhed i op til et døgn efter behandlingen kan forekomme på grund af den øgede blodgennemstrømning til området.

Er din skade mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med 2-6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.
Er din skade mere end 3 måneder gammel, skal du regne med 3-10 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen.

Pris

K-Laser ifm. fysioterapeutisk behandling: 120 kr.
K-Laser uden fysioterapeutisk behandling: 399 kr.

Se takster for fysioterapi her:

K-laser

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.