Behov for træning

Superviseret træning -individuelt eller på hold- anbefales i langt de fleste nationale kliniske retningslinjer for fysioterapi til flere diagnosegrupper og ofte som et supplement til den konventionelle fysioterapi bestående af manuelle behandlingsteknikker.

Behandling med træning

Fysioterapeuterne hos T-FYS har mange års erfaring og uddannelse indenfor sportsfysioterapi og er bekendt med gældende retningslinjer for træning til forskellige lidelser. Når du skal i gang med et træningsforløb, vil du inden opstart have gennemgået en grundig udredning og undersøgelse, som danner udgangspunkt for den efterfølgende træningsplan.

Træning kan være øvelser, som du introduceres til, så du kan udføre dem i eget hjem, men det er også muligt at træne hos T-FYS, som råder over et mindre træningscenter, en holdsal samt udendørs træningsmuligheder. Flere af fysioterapeuterne er desuden certificerede GLA:D® fysioterapeuter og varetager derfor klinikkens artrosehold (slidgigt). Læs mere her:

T-FYS tilbyder både træning i fysioterapien og som en selvstændig ydelse via T-FYS Fitness, hvor du via et medlemskab kan benytte træningscenteret og deltage på forskellige holdforløb. Træningscentret er for alle! Både til patienter, der går til behandling hos en fysioterapeut og andre, som bare har lyst til at røre sig og det gør ikke noget, at du ikke er vant til at træne. Læs mere om T-FYS Fitness her:

Holdtræning i fysioterapien

Vi tilbyder holdtræning på alle ugens hverdage. Samtlige hold har tilknyttet en fysioterapeut og består af små hold med 5-8 deltagere, hvilket gør det muligt at vejlede og korrigerer individuelt under hele træningen.
For at deltage på hold tilknyttet fysioterapien skal du møde op til en obligatorisk undersøgelse inden opstart af dit træningsforløb. Her vil du blive undersøgt og en individuel behandlingsplan vil blive tilrettelagt. Se vores holdskema her:

Wall bg fod

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.