Træning

Træning hos T-FYS kan bestå af følgende:

  • Individuel træning i træningscenteret
  • Holdtræning
  • Personligt træningsforløb med en fysioterapeut eller personlig træner.
  • T-FYS Fitness medlemskab.

Fysioterapeuterne hos T-FYS har mange års erfaring og uddannelse indenfor sportsfysioterapi og er bekendt med gældende retningslinjer for træning til forskellige diagnosegrupper. Flere af vores fysioterapeuter er desuden certificerede træningsinstruktører indenfor forskellige træningsformer.

3FDF2366-E640-4F13-BB82-AECC9794BCBB_4_5005_c

Træningcentret

T-FYS Træningscenter er et mindre træningscenter med fokus på kvalitet i en afslappet atmosfære. Her er plads til alle - uanset om man ønsker at træne individuelt eller på et hold. Hos T-FYS er du sikret professionel vejledning med mulighed for superviseret træning af en af vores fysioterapeuter.
Træningscentret er både tilpasset specialiseret genoptræning og behandling af patienter med individuelle genoptræningsforløb. Træningscentret indeholder desuden en holdsal med træningsremedier og mulighed for at træne i rolige omgivelser. Det er endvidere muligt at tilkøbe et medlemsskab i T-FYS Fitness, hvilket giver mulighed for træning i centret udenfor fysioterapiens åbningstid.

IMG_6765

Holdtræning

Hos T-FYS Fysioterapi tilbyder vi en bred vifte af hold tilpasset forskellige diagnoser. Underviserne er certificerede fysioterapeuter, hvilket sikrer, at du udfører øvelserne korrekt og får det maksimale ud af træningen. Inden du starter på et holdforløb, skal du til tilses af en fysioterapeut, som vil undersøge og teste dig og herudfra vurdere, hvilket hold du skal tilknyttes.

 

T-FYS Fitness

T-Fys Fitness er et personligt og fornuftigt alternativ til de store fitnesscentre. Ved at trykke på linket kan du læse mere om T-FYS Fitness medlemsskabstyper - med eller uden holdtræning.

Wall bg fod