Behov for hjemmebehandling

Hvis din sygdom forhindrer dig i at komme til behandling på klinikken, da tilbyder vi at komme hjem til dig.

Flere af husets fysioterapeuter tilbyder behandling og/eller træning i eget hjem, bosteder, plejehjem og specialskoler. Vi lægger vægt på høj faglighed og tager udgangspunkt i klientens ønsker, behov, mål og forudsætninger. Ved behov arbejder vi i tæt kontakt til pårørende og personale.

Langt de fleste af de patienter, der er berettiget til hjemmebehandling, falder ind under den vederlagsfrie ordning. T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, såfremt du får en henvisning fra egen læge. En vederlagsfri henvisning betyder, at din behandling ikke vil koste dig noget. Såfremt din diagnose ikke hører ind under den vederlagsfrie ordning, skal du betale almindelige takster for fysioterapeutisk behandling samt et kørselshonorar, jf. sygesikringens landsdækkende takster for fysioterapi. Se takstskema her:

Close-up,Of,Hands,Holding,An,Elastic,,Resistance,Band

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.