Dry-needling akupunktur

Denne akupunkturform er en meget effektiv måde at behandle en spændt og smertefuld muskulatur med lokale eller udstrålende smerter. Dry-needling er baseret på vestlige og medicinske principper samt forskning der viser, at man -ved at indsætte en nål i et triggerpunkt/muskelknude- forårsager biomekaniske og neurofysiologiske ændringer, som får muskelknuden til at forsvinde eller opblødes.

Behandling

Akupunktur kan gives som et supplement til anden fysioterapeutisk behandling eller som en selvstændig behandling. Dette vil en fysioterapeut vurdere med udgangspunkt i en forudgående undersøgelse og diagnosticering.

Dry-needling udføres med brug af tynde, sterile akupunkturnåle. Nålen, som benyttes under dry-needling sidder ikke i musklen over tid, som er tilfældet ved medicinsk akupunktur. I stedet sørger behandleren for, at nålen ”arbejder” (op/ned) i musklen, hvilket kan medføre en ufrivillig sammentrækning af den muskle, som behandles. Som patient mærker man ikke umiddelbart nålen, men man kan godt mærke sammentrækning af musklen, hvilket for nogen kan føles ubehageligt.

Efter behandlingen kan der være ømhed i det område, som er behandlet. Denne ømhed kan vare fra få timer og op til 48 timer. I perioden lige efter en behandling er det vigtigt at stimulere muskulaturen, så du skal ikke holde dig i ro efter en akupunkturbehandling.

Priser

Akupunktur som tillæg til fysioterapeutisk behandling: 105 kr.
Akupunktur uden fysioterapeutisk behandling: 399,00 kr

Se takster for fysioterapi her:

Closeup,Of,Dry,Needling,Technique,In,The,Upper,Trapezius.

Effekter ved Akupunktur

Eksempler på diagnoser, hvor akupunktur kan have en god effekt:

  • Nakkespændinger og hovedpine
  • Rygsmerter – herunder lændesmerter
  • Skuldersmerter
  • Tennis- og golfalbue
  • Knæsmerter
  • Hoftesmerter
  • Ankelforstuvninger

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.