Kroniske smerter

Mange mennesker oplever at have smerter dagligt. Det kan være en stor belastning, svært at leve med og give forringet livskvalitet. Ofte vil man opleve, at smerterne styrer ens liv og at man har prøvet mange forskellige behandlinger uden en længerevarende effekt.

Årsagerne til kroniske smerter er mange, men overbelastninger på arbejde eller i fritid, stress, for lidt motion, skader eller sygdomme er ofte en del af problemet.

Symptomer

For at smerter kan defineres som værende kroniske, skal smerterne have været til stede minimum 3-6 måneder. Kroniske smerter opleves typisk i muskler, bindevæv og i eller omkring led. Omkring 10 % af de patienter, der henvender sig i fysioterapien, klager over en eller anden grad af generaliserede smerter i bevægeapparatet. Kroniske smerter opleves dog oftest som uspecifikke nakke- eller rygsmerter og mange lider også af nerverelaterede, kroniske smerter.

Behandling

Fysioterapeuterne hos T-FYS har mange års erfaring og uddannelse på området og gør brug af den nyeste viden indenfor håndtering af kroniske smerter.

Du vil få en grundig udredning og undersøgelse, hvorefter fysioterapeuten vil hjælpe med kvalificeret rådgivning og udarbejdelse af en behandlingsplan, som er målrettet en optimering af din funktionsevne, symptomer og livskvalitet.

Et forløb vil typisk indeholde undervisning i håndtering af smerter, vejledning, træning, øvelser og samarbejde med andre involverede og behandlingen vil følge internationale og nationale retningslinjer på området.

Har du tilbagevendende eller langvarige rygsmerter er GLA:D® Ryg er godt tilbud til dig. Undervisning og holdtræning foregår via certificerede fysioterapeuter på klinikken. Læs mere her:

IMG_9773

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.