Om T-FYS Fysioterapi

Hos T-FYS Fysioterapi tilbyder vi at tage hånd om din sundhed med tilbud om undersøgelse, behandling, træning og rådgivning.

Vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning og holder os ajourført med nye behandlingsteknikker. Samtlige medarbejdere er løbende under videreuddannelse og vi kan derfor tilbyde et bredt spektrum af behandlingstilbud.

IMG_9783

Akkreditering

T-FYS er akkrediteret i 2020. Klinikken lever hermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den danske Kvalitetsmodel.

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Træning

T-FYS Fysioterapi er tilknyttet husets træningscenter og holdsal samt et større og overdækket udendørs træningsområde. Det er muligt at tilkøbe medlemskab til husets fitnesscenter via denne hjemmeside - under T-FYS Fitness.

Hvad vi behandler

Fysioterapeuterne hos T-FYS har alle gennemgået efteruddannelse og herved specialiseret sig indenfor behandling til en bred vifte af diagnoser. Du vil derfor altid være i professionelle hænder, når du booker en tid til behandling hos T-FYS Fysioterapi.