Indlægssåler

Supersole

SUPERSOLE er en dynamisk specialsål, som tilpasses individuelt til den enkelte fod. Sålen tillader fodens naturlige bevægelser og hjælper foden i den rigtige retning. Målet med sålen er at korrigere fodens stilling, så led og muskler arbejder naturligt så der herved skabes balance op gennem resten af kroppen. De vigtigste hensigter med indlægssålen er korrektion og stødabsorbering lokalt i foden, men sålerne kan også have effekt på smerter i knæ, hofte, bækken og lænd.

Foden udsættes dagligt for belastning og faktorer som alder, vægt, sport m.m. kan påvirke foden og i en sådan grad, at det pludselig udvikler sig til skader i foden, fx svangsenebetændelse/hælspore, smerter under forfod, sovende tæer m.m.

supersole

Behandling

Hos T-FYS har vi i mange år udarbejdet indlægssåler - individuelt tilpasset den enkelte patient. SUPERSOLE tilbydes kun af fysioterapeuter og det er helt bevidst, da det er en del af SUPERSOLE-konceptet, at den dynamiske indlægssål altid indgår i en komplet behandling, som fysioterapeuten er uddannet til at udføre og skræddersy til den enkelte patient. Undersøgelse og udarbejdelse af såler tager ca. 1 time og der kræves IKKE henvisning fra egen læge til denne ydelse.

Sålerne kan genopvarmes og kan dermed løbende ændres efter behov. Med andre ord, vil du efter flere år kunne få samme sæt såler tilpasset eventuelle nyopståede problemstillinger relateret til foden.

Pris

Fysioterapeutisk konsultation/undersøgelse kr. 322,19
1 par individuelt tilpasset såler inkl. gratis korrektion indenfor 6 uger (ved behov). kr. 999,00

Fysioterapeutisk undersøgelse danner baggrund for den individuelle udarbejdelse af sålerne. Der ydes tilskud til den fysioterapeutiske undersøgelse fra Sygeforsikring Danmark.

Se takstskema for fysioterapi her:

supersole

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.