Holdtræning

Fysioterapien tilbyder holdtræning på alle ugens hverdage. Samtlige hold har tilknyttet en fysioterapeut og består af små hold med 5-8 deltagere, hvilket gør det muligt at vejlede og korrigerer individuelt under hele træningen.

Behandling med træning

Inden holdopstart skal du bestille en første konsultation hos en fysioterapeut. Her vil du blive undersøgt og en behandlingsplan vil blive tilrettelagt. Undersøgelsen sikrer, at fysioterapeuten har mulighed for at tilrettelægge et holdtræningsforløb ud fra individuelle hensyntagen og at der er et overordnet mål med at starte på et holdtræningstilbud. Du vil muligvis også blive informeret om specifikke udgangsstillinger til brug under dit kommende træningsforløb.

Priser

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og der ydes tilskud til holdtræning via henvisning. Se priser på holdtræning her:

Close-up,Of,Hands,Holding,An,Elastic,,Resistance,Band

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.