Cupping massage

Mange sportsstjerne ses ofte med store, røde sugemærker rundt omkring på kroppen, men hvad gør det godt for? Cupping eller massage med sugekopper er en effektiv behandlingsform mod mange former for smerter og gener.

Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne og kan - ud over at styrke immunforsvaret - også hjælpe dine muskler med at slappe af. Ved hjælp af sugekopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage. Cupping anvender sugekopper, der løsner bindevævet over muskulaturen med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.

Mange sportsfolk er vilde med virkningen af denne massage form, da den fremmer restitution og mindsker ømhed og spændinger i musklerne. Det hjælper også med at lede affaldsstofferne væk og kan derfor give fornyet energi.

Behandling

En Cupping behandling varer i 30 minutter Først opvarmes de berørte områder og dernæst placeres kopperne på huden, hvor de skal sidde i ca. 7-12 minutter inden de igen fjernes. Vi gør opmærksom på, at man ofte vil få nogle tydelige røde mærker, som kan tage et par uger om at forsvinde. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen, som den skal.

Priser

25 min. 195 kr.
55 min. 395 kr.
Klippekort x 5 klip a 25 min. 850 kr.
Klippekort x 5 klip a 55 min 1.800 kr
Detail,Of,A,Woman,Therapist,Hands,Giving,Cupping,Treatment,On

Effekter ved Fysiurgisk massage/Sportsmassage

Cupping kan anvendes mod en række problemstillinger. Cupping og sugekopperne fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og fremskynder hellingen. Nedenstående er blot nogle af de problemstillinger cupping kan være effektiv imod:

  • Hovedpine og migræne
  • Muskelømhed
  • Stramme og spændte muskler
  • Ledsmerter
  • Spændinger i ryg og nakke samt myoser
  • Skinnebensbetændelse
  • Løberknæ

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.