Personlig instruktør

Hvis du er blevet træt af kedelig og forudsigelig træning og hvis træning blot er blevet en sur pligt, som bare skal overstås, da kan du hos T-FYS få et personligt træningsforløb med en af vores personlige trænere.

En personlig træner hjælper dig med at opnå dine mål, uanset om målet er at tabe sig, få mere energi og overskud, spare tid og effektivisere træningen, opbygge muskelmasse eller træne idrætsspecifikt.
Din personlige træner hjælper dig med en målrettet træningsplanlægning tilrettelagt dig, så træningen udføres sikkert og inspirerende

Et typisk træningsforløb med personlig instruktør

Hos T-FYS har vi to personlige trænere tilknyttet huset.

  • Lean Nielsen
  • Mette Pedersen

Lean Nielsen er -udover personlig træningsinstruktør- uddannet kostvejleder (professionsbachelor i Ernæring og Sundhed) samt vanecoach og kan derfor være en god støtte til dig, som ønsker at forene træning og sundere livsstil. Lean vil vejlede og støtte dig til varige vaneændringer – både mentalt og fysisk.

Hvornår skal jeg benytte en fysioterapeut?

Du bør tage kontakt til vores fysioterapi, hvis du har skader i kroppen, som hindrer dig i at udføre din træning på normal vis. Et samarbejde -fysioterapeuter og personlige trænere imellem- er din sikkerhed for, at du altid er i gode hænder og at din træning er målrettet dine behov.  Træning eller behandling hos en fysioterapeut følger overenskomstens takster for fysioterapi - se her:

Priser

1 session á 55 min.: 500 kr.
5 sessioner: 2.400 kr.
10 sessioner: 4.600 kr.
15 sessioner: 6.900 kr.

Samtlige træningsforløb kan kombineres med kostvejledning. Læs mere under Kost og Sundhed her:

 

Wall bg fod

Fordele ved Personlig instruktør

En personlig træner hjælper dig med at opnå dine mål, uanset om målet er at tabe sig, få mere energi og overskud, spare tid og effektivisere træningen, opbygge muskelmasse eller træne idrætsspecifikt.

Din personlige træner hjælper dig med en målrettet træningsplanlægning tilrettelagt dig, så træningen udføres sikkert og inspirerende -
med motivationen i top!

Tilskud

Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Book tid: Tlf. 59 18 68 66

Kontakt os for tidsbestilling eller hvis vi på anden vis kan være behjælpelig.