Personlig træningsinstruktør

Hvis du er blevet træt af kedelig og forudsigelig træning og hvis træning blot er blevet en sur pligt, som bare skal overstås, da kan du hos T-FYS få et personligt træningsforløb med en af vores personlige trænere.

En personlig træner hjælper dig med at opnå dine mål, uanset om målet er at tabe sig, få mere energi og overskud, spare tid og effektivisere træningen, opbygge muskelmasse eller træne idrætsspecifikt.
Din personlige træner hjælper dig med en målrettet træningsplanlægning tilrettelagt dig, så træningen udføres sikkert og inspirerende. Sessioner kan afholdes både inde og ude.

Vores personlige træningsinstruktører

Hos T-FYS har vi flere personlige trænere tilknyttet huset.

  • Lean Nielsen (+ kostvejleder)
  • Pernille N. Pedersen (fysioterapeut)
  • Jakob Kruse og Peter Johansen er begge tilknyttet huset. De er uddannede fysiurgiske massører, instruktører og til dagligt studerer de fysioterapi. Er du medlem af T-FYS Fitness kan du gratis booke dig til personlig instruktion/træning i en 1/2 time hhv. mandag og torsdag.

Lean Nielsen er -udover personlig træningsinstruktør- uddannet kostvejleder (professionsbachelor i Ernæring og Sundhed) samt vanecoach. Personlig træning og kostvejledning kan forenes i vores pakkeforløb. Se link nederst på denne side.

Personlig træner eller fysioterapeut?

Du bør muligvis overveje personlig træning sammen med en fysioterapeut, hvis du har skader i kroppen, som hindrer dig i at udføre din træning på normal vis. Vær opmærksom på, at prisen for personlig træning med en fysioterapeut koster lidt mere end træning hos en af vores andre personlige trænere i huset. Har du brug for yderligere behandling hos en fysioterapeut så se priser her:

Priser

1 session á 55 min.: 500,- (fysioterapeut: 600-)
5 sessioner: 2.400,- (fysioterapeut: 2.880,-)
10 sessioner: 4.600,- (fysioterapeut: 5.520,-)
15 sessioner: 6.900,- (fysioterapeut: 8.280,-)

Samtlige træningsforløb kan kombineres med kostvejledning. Læs mere under Kost og Sundhed her:

 

Wall bg fod

Fordele ved Personlig træner

En personlig træner hjælper dig med at opnå dine mål, uanset om målet er at tabe sig, få mere energi og overskud, spare tid og effektivisere træningen, opbygge muskelmasse eller træne idrætsspecifikt.

Din personlige træner hjælper dig med en målrettet træningsplanlægning tilrettelagt dig, så træningen udføres sikkert og inspirerende -
med motivationen i top!

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.