T-FYS Outdoor

T-FYS OUTDOOR er et træningsfælleskab til alle, der elsker at træne under åben himmel. Et tilbud til dig der synes, at fællesskab er vigtigt og at motionsoplevelser sammen med andre, er sjovere end dem, du får alene!

Nogle af Tølløses smukke naturperler vil blive benyttet som lokalisation for træningen og vi vil inddrage naturen i det omfang, det er muligt. Kroppen og naturen vil gå hånd i hånd og underviserne (fysioterapeuter og certificerede træningsterapeuter) vil tilpasse træningen, så alle aldre og former kan være med. Der trænes uanset vejrtype, så husk at vælge tøj efter vejrudsigten. Der vil selvfølgelig være fokus på skærpede krav til afstand og hygiejne.

Hvor og hvornår

outdoor
IMG_6070

Vi vil benytte Tølløse Fælled (området ved den store kalksten), Slotsefterskolens smukke park og T-FYS P-Plads.

Der vil være flere holdtyper fordelt på ugen og på andre tidspunkter end vores indendørs hold tilknyttet T-FYS Fitness - Alt fra funktionel træning, senior, cross, yoga m.m.

Under fanen "HOLDTRÆNING" kan du klikke på hhv. "HOLDPROGRAM" og  "HOLDBESKRIVELSE" og se ugedage og tidspunkter for afholdelse af vores OUTDOOR hold samt uddybende beskrivelser af de enkelte holdtyper.

Tilmelding til hele perioden kan ske her:

Efter tilmelding kan du downloade SportSolution App og tilknytte dit medlemskab med dit medlemsnummer og fødselsdato. Herefter kan du frit til- og afmelde dig vores OUTDOOR hold i op til 2 timer før holdstart. Det er vigtigt at du husker at afmelde din plads på holdet, såfremt du er forhindret i at deltage, da en anden deltager så kan få pladsen.

Priser

Outdoor 2021 i hele perioden fra 7. april – 30. juni 2021 649 kr.

Samtlige træningsforløb kan kombineres med kostvejledning. Læs mere under Kost og Sundhed her:

 

5AA3349A-1A2F-4B26-A50A-044F9DE07D5F_4_5005_c

Book tid: Tlf. 59 18 68 66

Kontakt os pr telefon for tidsbestilling eller skriv til os på info@tfys.dk.