T-FYS Outdoor

T-FYS OUTDOOR er et træningsfælleskab til alle, der elsker at træne under åben himmel. Et tilbud til dig der synes, at fællesskab er vigtigt og at motionsoplevelser sammen med andre, er sjovere end dem, du får alene!

Nogle af Tølløses smukke naturperler vil blive benyttet som lokalisation for træningen og vi vil inddrage naturen i det omfang, det er muligt. Kroppen og naturen vil gå hånd i hånd og underviserne (fysioterapeuter og certificerede træningsterapeuter) vil tilpasse træningen, så alle aldre og former kan være med. Der trænes uanset vejrtype, så husk at vælge tøj efter vejrudsigten. Der vil selvfølgelig være fokus på skærpede krav til afstand og hygiejne.

Hvor og hvornår

IMG_6070

T-FYS Fitness holdprogram tilbyder outdoor hold i perioder, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. I perioder vil vi tilbyde særlige lukkede holdforløb - fx. bootcamp- hvor træningen kun foregår udendørs. Hold øje med vores hjemmeside eller følg T-FYS på Facebook og Instagram, hvor alle nyheder vil blive annonceret.

Under fanen "HOLDTRÆNING" kan du klikke på hhv. "HOLDPROGRAM" og  "HOLDBESKRIVELSE" og se ugedage og tidspunkter for afholdelse af vores OUTDOOR hold samt uddybende beskrivelser af de enkelte holdtyper.

Samtlige træningsforløb kan kombineres med kostvejledning. Læs mere under Kost og Sundhed her:

 

5AA3349A-1A2F-4B26-A50A-044F9DE07D5F_4_5005_c

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.