Fysiurgisk- og sportsmassage

Hos T-FYS har vi valgt at sige, at Fysiurgisk massage og Sportsmassage er én og samme behandling. Begge massageformer har den fordel, at de kan afhjælpe skader, fordi der arbejdes med kroppens dybere væv. Fysiurgisk massage kan potentielt føles mere smertefuldt for modtageren end den mere overfladiske kosmetiske massage, fordi man arbejder med musklernes dybde, hvormed muskulaturen gennemarbejdes således at potentielle skader forebygges. Der arbejdes ligeledes i triggerpunkter under denne massageform.

Fysiurgisk massage kræver, at massøren er bevidst om kroppens opbygning, fx skal massøren have en god forståelse for musklernes tilstand, hvor de hæfter, hvordan de fungerer og hvordan skader kan afhjælpes. Hos T-FYS har vores massør taget uddannelse i kroppens muskelopbygning og da massøren arbejder tæt med husets fysioterapeuter, har massøren derfor den bedste forudsætning for at forstå, hvilke skader, der potentielt kan forekomme – både i relations til arbejde, træning og andre belastninger i hverdagen.

Fysiurgisk massage kaldes ofte sportsmassage, fordi det traditionelt har været anvendt af professionelle sportsudøvere – bl.a. ved OL – for at forkorte kroppens restitutionstid efter hård træning. Man nedbringer restitutionstiden ved at øge blodcirkulationen til musklerne og på den måde udskilles affaldsstoffer igennem blodet og musklen får derfor bedre mulighed for at opbygge sig selv hurtigere (Læs også om Cupping massage længere nede, da dette ligeledes har en god effekt på muskler udtrættet grundet sport).

Behandling

En Fysiurgisk massage/Sports massage kan vare fra 25 min. til 55 min.  Der kan forekomme ømhed efter behandlingen i 1-2 dage, men dette er helt naturligt og meget ufarligt.

Priser

25 min. 195 kr.
55 min. 395 kr.
Klippekort x 5 klip a 25 min. 850 kr.
Klippekort x 5 klip a 55 min 1.800 kr
Fysiurgisk- og sportsmassage ny

Effekter ved Fysiurgisk massage/Sportsmassage

Effekterne ved Fysiurgisk massage/Sportsmassage:

  • Øger blodcirkulation og nedbryder affaldsstoffer
  • Mindsker muskelspændinger
  • Effektiv mod spændingshovedpine og migræne
  • Udskillelse af affaldsstoffer
  • Hurtigere restituering
  • Øget blodtilførsel til musklerne
  • Effektiv til overtrætte muskler efter langvarig belastning.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.