Zoneterapi til Spædbørn og større børn

Zoneterapi til Spædbørn

Hos den lille nyfødte kan tarmsystemet være lidt umodent. Dette kan give anledning til timelange og kontinuerlige skrigture og ikke mindst frustrerede forældre. Ingen ved præcist, hvad gråden skyldes, men flere eksperter er dog enige om, at det grædende barn ofte har at gøre med tarmsystemets udvikling. Zoneterapi har vist sig at være en god behandling i kampen mod det nyfødte barns mistrivsel og allerede når barnet kun er et par dage gammelt, er det faktisk muligt at behandle med zoneterapi.

Symptomer på mistrivsel

  • Barnet trækker jævnligt benene op under sig
  • Gråd ud over det sædvanlige
  • Barnet har svært ved at falde til ro
  • Barnet spiser lidt ad gangen/bliver aldrig rigtig mæt og rolig
  • Barnet har svært ved at bøvse/gylper
  • Barnet tager nemt imod infektioner/forkølelse

Zoneterapi til større børn (1-12 år)

Hos det lidt større barn kan man begynde at beskrive symptomerne lidt mere og der kan derved være tale om mellemørebetændelser, tilbagevendende forkølelser, ondt i maven, ondt i hovedet/børnemigræne, astma, bronkitis allergi samt børneeksem. Hos det lidt større barn sættes behandlingstiden op til ca. ½ time, men stadig med udgangspunkt i det enkelte barn.

Behandling

Behandling af børn foregår helt og holdent på barnets principper og starter altid med en uddybende snak med forældrene om bl.a. barnets symptomer og varighed af disse samt andre relevante emner som graviditet, fødsel, amning/flaske m.m. Selve behandlingen foregår med lette tryk og masserende bevægelser på fødderne.

Påregn 25-30 min. til hele konsultationen. Behandling af barnet vil typisk tage 15-20 min. og barnet vil sætte tempoet for behandlingen.

Pris

Behandling 30 min: 295 kr.
Close-up,Baby,Foot,Massage,On,The,Bed.

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til Zoneterapi og akupunktur udført af en RAB certificeret terapeut.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.