Smagsprøven

1 session

Er til dig, som ønsker en afklaring på, om det vi tilbyder dig, stemmer overens med dine forventninger til kostvejledningsforløbet.

Sammen med vores kostvejleder vil du gennemgå dine ønsker og mål med et evt. forløb og heraf vurderes det, hvorvidt du vil få gavn af et længere eller kortere forløb og om forløbet i så fald skal være en kombination af træning og kostvejledning eller om det udelukkende skal fokusere på kostvejledning. Husets kostvejleder er også uddannet vancecoach og personlig træner og har derfor mulighed for at planlægge et kostforløb, som tager udgangspunkt i individuelle behov og målsætninger.

TANITA Kropsanalysevejning

I dette forløb er der inkluderet en gratis kropsanalysevejning med den professionelle Tanita DC360 kropsanalysevægt, som udfører en komplet og meget nøjagtig kropsanalyse. Ved en kropsanalyse vil du få målt din fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, BMI, fysisk metabolisk alder m.m.

Pris

1 session á 50 min: 550 kr.
Cutlery,Tied,With,Measuring,Tape,And,Book,With,Vegetables,On

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Tlf. 59 18 68 66

Kontakt os for tidsbestilling eller hvis vi på anden vis kan være behjælpelig.