Mellem kostpakke

9 sessioner

Er til dig, som føler sig fortabt i sundhedsjunglen og som oplever problemer med fx trøstespisning, overspisning, yo-yo vægt og i det hele taget har en følelse af konstant at være optaget af tanker om mad og dårlig kropsoplevelse.

Vores kostvejleders tilgang til kosten er, at maden skal være sund og naturlig og dette kostforløb skal derfor virke som en “kur mod slankekur”. Med andre ord er der her tale om en kostvejledning, som tager afstand fra forbud og regler og i stedet arbejder imod naturlige og ikke mindst gavnlige madvaner. Gode råvarer til netop din krop samt arbejdet med at komme ud af gamle vaner, vil hurtigt implementere sig i din krop og psyke og herefter vil det ikke være svært at fortsætte de nye og mere sundere vaner.

Kombination af kost og træning

Det er muligt at bruge nogle af sessionerne til personlig træning og dermed kombinere kostvejledning og personlig træning. Vores kostvejleder er også uddannet vancecoach og personlig træner og har derfor mulighed for at planlægge et kostforløb, som tager udgangspunkt i individuelle behov og målsætninger. Der laves en handlingsplan ved den forlængede første konsultation.

TANITA Kropsanalysevejning

I dette forløb er der inkluderet en gratis kropsanalysevejning med den professionelle Tanita DC360 kropsanalysevægt, som udfører en komplet og meget nøjagtig kropsanalyse. Ved en kropsanalyse vil du få målt din fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, BMI, fysisk metabolisk alder m.m.

Pris

Første session: 1 x 90 min.
Almindelig session: 8 x 50 min.
Samlet pris 6.500 kr.
Blended,Green,Smoothie,With,Ingredients,On,Wooden,Table,Selective,Focus.

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.