Indlægssåler

Supersole

SUPERSOLE er en dynamisk specialsål, som tilpasses individuelt til den enkelte fod. Sålen tillader fodens naturlige bevægelser og hjælper foden i den rigtige retning. Målet med sålen er at korrigere fodens stilling, så led og muskler arbejder naturligt så der herved skabes balance op gennem resten af kroppen. De vigtigste hensigter med indlægssålen er korrektion og stødabsorbering lokalt i foden, men sålerne kan også have effekt på smerter i knæ, hofte, bækken og lænd.

Foden udsættes dagligt for belastning og faktorer som alder, vægt, sport m.m. kan påvirke foden og i en sådan grad, at det pludselig udvikler sig til skader i foden, fx svangsenebetændelse/hælspore, smerter under forfod, sovende tæer m.m.

supersole

Behandling

Hos T-FYS har vi i mange år udarbejdet indlægssåler - individuelt tilpasset den enkelte patient. SUPERSOLE tilbydes kun af fysioterapeuter og det er helt bevidst, da det er en del af SUPERSOLE-konceptet, at den dynamiske indlægssål altid indgår i en komplet behandling, som fysioterapeuten er uddannet til at udføre og skræddersy til den enkelte patient. Undersøgelse og udarbejdelse af såler tager ca. 1 time.

Sålerne kan genopvarmes og kan dermed løbende ændres efter behov. Med andre ord, vil du efter flere år kunne få samme sæt såler tilpasset eventuelle nyopståede problemstillinger relateret til foden.

Pris

1 par individuelt tilpasset såler: 1.299 kr.
Tjek/korrektion indenfor 6 uger: Gratis

Dertil lægges honorar for fysioterapeutisk undersøgelse. Se takstskema for fysioterapi her:

supersole

Tilskud

T-FYS Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring og din behandling er derfor tilskudsberettiget, hvis du har henvisning fra egen læge. Herudover kan du få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og andre sundhedsforsikringer.

Book tid: Tlf. 59 18 68 66

Kontakt os for tidsbestilling eller hvis vi på anden vis kan være behjælpelig.