Den fulde pakke

12 sessioner kost/træning

Er til dig, som har en dårlig kropsoplevelse og ønsker vejledning og støtte til varige vaneændringer – både mentalt og fysisk. Den fulde pakke er derfor en kombination af kostvejledning og personlig træning og kan tilrettelægges efter individuelle behov, hensyntagen og mål.

Kost

Vores kostvejleders tilgang til kosten er, at maden skal være sund og naturlig og dette kostforløb skal derfor virke som en “kur mod slankekur”. Med andre ord er der her tale om en kostvejledning, som tager afstand fra forbud og regler og i stedet arbejder imod naturlige og ikke mindst gavnlige madvaner. Gode råvarer til netop din krop samt arbejdet med at komme ud af gamle vaner, vil hurtigt implementere sig i din krop og psyke og herefter vil det ikke være svært at fortsætte de nye og mere sundere vaner.

Motion

Motionen er et vigtigt element i at gøre kroppen sund. Fysisk inaktivitet har en række negative effekter på kredsløb, stofskifte, knogler og muskler og er skyld i en lang række livsstilssygdomme.
Med dette forløb vil du lære, at motion ikke skal være en sur pligt, men at motion skal føles sjov og naturlig og som et afbræk i en travl hverdag. Det handler om at finde den motionsform, som passer til netop dig og du vil derfor blive guidet og motiveret til at lære din krops behov. Inden forløbet er færdigt, har du fået redskaber til at fortsætte den aktive hverdag.

TANITA Kropsanalysevejning

I dette forløb er der inkluderet en gratis kropsanalysevejning med den professionelle Tanita DC360 kropsanalysevægt, som udfører en komplet og meget nøjagtig kropsanalyse. Ved en kropsanalyse vil du få målt din fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, BMI, fysisk metabolisk alder m.m.

Pris

Første session: 1 x 90 min.
Almindelig session: 11 x 50 min.
Samlet pris 7.900 kr.
Diet,And,Healthy,Life,Loss,Weight,Slim,Concept.,Organic,Green

Tidsbestilling

Kontakt os for tidsbestilling eller øvrige henvendelser via mail info@tfys.dk eller telefonisk på tlf. 59 18 68 66.

Du er også velkommen til at benytte besked-boksen nedenfor, hvor du kan skrive til os direkte.

Please enter your name.
Please enter a message.